در این مقاله سعی داریم آنچه را که لازم است در مورد حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار در اختیار شما بگذاریم. بنابراین توصیه می شود تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

حفاظ شاخ گوزنی چیست؟

حفاظ شاخ گوزنی در حقیقت به حفاظی میگویند که بر بالای دیوار نصب شده و از ورود هرگونه افراد سودجو و سارقین جلوگیری به عمل میآورد. طرح این حفاظ به صورت در هم تنیده با شاخه های تیز حدود ۲۰۰ سر نیزه در هر متر میباشد که به صورت کاملا غیر قابل عبور است. از حفاظ شاخ گوزنی میتوان برای محوطه خانه، باغ، ویلا، شرکت،کارخانه و…  استفاده کرد.

مدل های حفاظ شاخ گوزنی

با پیشرفت علم و تکنولوژی، صنعت حفاظ نیز مانند دیگر صنایع پیشرفت نموده است. حفاظ شاخ گوزنی به عنوان یکی از مدل های ابتدایی نس جدید حفاظ مطرح میشود.

در اینجا به معرفی انواع مدل حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار میپردازیم.
• مدل آبشاری
• حفاظ لاله ای
• مدل لیلیوم
• شاخ گوزنی بوته ای

 

حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ-شاخ-گوزنی

دلایل استفاده از حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار

حفاظ های قدیمی از زیبایی چندانی برخوردار نبودند اما در نسل جدید حفاظها با تاکید بر اصل اول یک حفاظ یعنی امنیت، سعی شده است در طراحی آن به زیبایی نیز توجه شود.
حفاظ شاخ گوزنی با الهام از شاخ های گوزن، یک حفاظ پرطرفدار در ایران میباشد به گونه ای که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از حفاظ های تولید و استفاده شده در کشورمان ایران، از نوع شاخ گوزنی است.
این نوع از حفاظ حتی اگر بر روی زمین قرار بگیرد نیز، به صورت غیرممکن یا دشوار امکان عبور از آن به وجود میاید. به همین دلیل توصیه میشود اگر به دنبال تضمین امنیت میباشید اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار کنید.
به علاوه میتوان گفت که حفاظ شاخ گوزنی از دوام و طول عمر بالایی برخوردار است و نصب این نوع حفاظ به سادگی و بدون دردسر اتفاق میافتد.

روش های نصب حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار

در حقیقت میتوان گفت در مورد روش های نصب حفاظ شاخ گوزنی پارامترهایی دخیل میباشد؛ از جمله بستر کار، شرایط موجود و خواسته های کارفرما در مورد تعیین این روش ها تاثیرگذار است.

۱) نصب حفاظ روی دیوار هایی با درپوش سنگی ( ۸۷ درصد):
در مورد این روش میتوان گفت در ابتدا باید سوراخ هایی با عمق ۵-۱۰ سانتی متر و به فاصله ۱٫۵ متر از یکدیگر بر روی دیوار ایجاد گردد و میخ هایی درون این سوراخ ها کوبیده شود. در واقع برای نصب حفاظ ها، اتصال باید به نقاطی انجام شود که استحکام بالایی داشته دارند که در این روش اتصال با دیوار صورت می گیرد. میخ ها بین دو میلگرد طولی که پایه حفاظ های شاخ گوزنی را تشکیل داده اند و از دو میلگرد طولی به موازات و فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر شکل گرفته؛ قرار می گیرند. با وصله ای به طول حداقل ۸ سانتیمتر که به شکل افقی روی حفاظ قرار می گیرد، میخ ها و حفاظ شاخ گوزنی به هم متصل شده و بر روی دیوار محکم می گردد.

روش ذکرشده به عنوان ابتدایی ترین و کم هزینه ترین روش نصب حفاظ شاخ گوزنی میباشد ولی در طی گذشت چند سال از ورود این حفاظ ها به بازار، فرصت هایی برای بهتر شدن آنها پدیدار شده که می توان بصورت مختصر به ایشان اشاره کرد. مثلا آب باران هنگام تخلیه شدن از روی دیوار ناگزیر راهی از بین حفاظ ها برای خود پیدا کرده و این یعنی مجاورت ف و آب دشمنان دیرینه. یا مثلا عدم استحکام کافی یک میخ برای نگهداشتن حفاظ شاخ گوزنی که نصب بصورت دو میخه جایگزین اتصالات ابتدایی شده است.

 

حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار
حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار

 

۲) نصب حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار با درپوش فی (۱۰ درصد):
در این روش با در نظر گرفتن ضخامت درپوش فی، روش نصب متفاوت میباشد. به درپوش فی با ضخامت بیش از ۲ میلیمتر می توان مستقیما حفاظ را بر روی درپوش نصب کرد اما وقتیکه ضخامت درپوش کمتر از ۲ میلیمتر باشد، جهت استحکام کافی باید حفاظ به دیوار زیر درپوش محکم شود.

۳) نصب حفاظ شاخ گوزنی با بستر خاص (۳ درصد):
در برخی از موارد درپوش بر روی دیوار محوطه نه سنگی میباشد و نه فی. چراکه از متریال دیگری مانند کامپوزیت استفاده شده است. در این مواقع از یک سو خلاقیت هایی که کارشناس برای نصب طرح ریزی می کند بسیار تاثیر گذار میباشد. این مساله در کیفیت نصب حفاظ موثر است و عواملی چون شرایط موجود مثلا پستی و بلندی های دیوار، نقاط اتصال محکمی برای اتصال حفاظ شاخ گوزنی و… موثر است.
نکته ای که اینجا باید گفت اینست که حفاظ باید دارای بیس یا بن قوی و مستحکم باشد. روش نصب در چنین مواقعی تقریبا شبیه به مواقعی است که درپوش فیست و ضخامت آن کمتر از ۲ میلیمتر است.

 

تراکم حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار

یکی از مهم ‌ترین فاکتورهایی که در هنگام خرید حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار باید در نظر بگیریم تراکم حفاظ می ‌باشد. انواع حفاظ هایی که در بازار موجود می باشد قابلیت تراکم پذیری دارند و تراکم حفاظ ها رابطه مستقیمی با کارایی و قیمت حفاظ خواهد داشت. چراکه هر چه تراکم بیشتر باشد، حفاظ با کیفبت و زیباتری خواهیم داشت.

 

پارامترهای موثر در قیمت حفاظ شاخ گوزنی

همانطور که می دانید حفاظ شاخ گوزنی سازه هایی از میلگرد میباشد که با جوشکاری، رنگ کاری و طی پروسه ای طولانی و پیچیده به صورت انواع حفاظ ها در می آید. از عوامل مهمی که در تعیین قیمت و کیفیت حفاظ نقش دارند میتوان به نوع و جنس میلگرد، نحوه رنگ کاری وجوشکاری اشاره کرد.
اما از میان فاکتورهای بالا که نامبرده شد، مهمترین فاکتور میلگرد می باشد. علاوه بر تراکم های مختلف میلگرد ها که تاثیر مستقیم بر قیمت محصول دارد و هرچه تراکم میلگرد بالاتر باشد قیمت بالاتری خواهد داشت، جنس و کیفیت تولید میلگرد نیز تاثیر مستقیم بر قیمت میلگرد دارد. به علاوه مسئله دیگری که می تواند تاثیر بسیاری در قیمت تمام شده حفاظ داشته باشد نصب حفاظ می باشد.

هزینه نصب حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار

هزینه نصب حفاظ می تواند متغییر باشد، برای مثال نصب حفاظ در بالای دیوار ها و سازه های بلند کار سخت تری است و به طبع هزینه نصب بالاتری در پی خواهد داشت. همچنین شهر و منطقه نصب حفاظ نیز پارامتر دیگری است که می تواند در قیمت حفاظ موثر باشد.

حفاظ شاخ گوزنی | قیمت حفاظ شاخ گوزنی + نمونه کار

حفاظ پنجره | قیمت حفاظ پنجره + نمونه کار

حفاظ شاخ گوزنی روی دیوار

حفاظ ,شاخ ,گوزنی ,نصب ,روی ,دیوار ,حفاظ شاخ ,شاخ گوزنی ,نصب حفاظ ,روی دیوار ,گوزنی روی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

امام سجاد(ع) حفاظ ساختمان زمین برای زندگی جوشکاری و تاسیسات CIVIL ENGINEER مهندسی عمران خرید کادو در اصفهان | کادو چی بخرم خیریه محمد حسین رضوی علوم تجربی نهم کارتخوان سیار بدون نیاز به جواز کسب دبیرستان شاهد پسران دوره اول خرم آباد